makant.dk

Hvorfor Er Co2 Et Problem? - Her Er Svaret

17. February 2021 Pixabay

Der er co2 snak alle steder man ser her, i skole undervisning, nyhederne, på arbejdet og det bliver kun et større emne dag for dag. 

Hvis man ikke helt har forstået hvad co2 er og hvad det gør, kan det være svært at forstå hvorfor det er et problem. 

Hvorfor er co2 et problem? -For meget co2 gøre at man får en form for forurening i vores atmosfære og den forurening forsager det vil kalder for global opvarmning, som gør at temperaturen stiger og isen smelter ud i vores verdenshave som gør at vandstanden også stiger. 

Vores planet har brug for co2 og danner den helt naturligt selv, men vi mennesker er med til at forøge niveauet af co2 og så store mængder som der bliver udledt, har vores planet slet ikke brug for og kan derfor ikke bearbejde det. 

Denne forurening i vores atmosfære af co2 er det der skaber det man kalder drivhuseffekten som er det der gør at vores jord bliver varmere, da det ligger som et lag uden om jorden og varmer den op og holder på varmen. 

Vi kan forvente at der bliver meget fokus på co2 området i fremtiden, da vores industrilasering her på jorden er en stor grund til en stor del af co2 udledningen.