makant.dk

Hvad Kan Man Gøre For At Udlede Mindre Co2?

27. July 2022 Pixabay, TheDigitalArtist

Vi vil selvfølgelig gerne alle sammen udlede mindre Co2, men hvad kan vi lige gøre? Det håber jeg på at kunne gøre dig klogere på i den kommende tekst.

Madspild

Selvom vi nok alle er fyldt op omkring at tænke over, hvad vi køber og hvor meget mad, vi smider ud, så har det desværre en stor betydning stadigvæk. Det er nemlig en stor faktor, der har med co2 at gøre og vi kan stadigvæk lave forbedringer på området.

Så hvis du gerne vil lave mindre co2, skal du lige så meget tænke på, hvor dine varer og grøntsager kommer fra, som hvor meget du køber. Også selvom der er tilbud. Du kan derfor have et fokus på at købe danske varer (er det transporteret fra udlandet, er der brugt flere ressourcer på at få dem til Danmark) og du skal prøve at tænke på, om der nu er plads i din fryser, når der nu er tilbud på pålæg, kød eller noget helt tredje.

Transport

Nok en af de største syndere i vores verden og her kan man bestemt også selv gøre noget. Bor du tæt på arbejdet, tag din cykel. Bor du langt væk dit arbejde, kør med en kollega og spar en bil. Herunder kan du også tænke på at købe genbrugstøj, så du ikke hele tiden støtter industrien, der får deres ting hjem fra udlandet.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til artiklen. Så kig eventuelt på guldringe til kvinder hos Perlen Odense. Derfor er artiklen ikke upartisk.