makant.dk

Hvad Kan Vi Gøre For At Mindske Co2 Udslippet?

09. March 2023 Pixabay, geralt

Vi vil selvfølgelig gerne alle sammen udlede mindre Co2, men hvad kan vi lige gøre? Det håber jeg på at kunne gøre dig klogere på i den kommende tekst.

Madspild

Selvom vi nok alle er fyldt op omkring at tænke over, hvad vi køber, og hvor meget mad vi smider ud, så har det desværre en stor betydning. Det er nemlig en stor faktor, der har med co2 at gøre og vi kan stadigvæk lave forbedringer på området.

Hvis du gerne vil lave mindre co2, skal du lige så meget tænke på, hvor dine varer og grøntsager kommer fra, som hvor meget du køber. Også selvom der er tilbud. Du kan derfor have et fokus på at købe danske varer (er det transporteret fra udlandet, er der brugt flere ressourcer på at få dem til Danmark) og du skal prøve at tænke på, om der nu er plads i din fryser, når der nu er tilbud på pålæg, kød eller noget helt tredje. Ellers ved vi jo alle, at det kommer til at ligge i køleskabet og kommer langt over dato.

Transport

Dett e er nok en af de største syndere i vores verden og her kan man bestemt også selv gøre noget. Bor du tæt på arbejdet, tag din cykel eller gå. Bor du langt væk dit arbejde, kør med en kollega og spar en bil. 

Herunder kan du også tænke på at købe genbrugstøj, så du ikke hele tiden støtter industrien, der får deres ting hjem fra udlandet.

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette indhold. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af smykker til kvinder. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i dette indhold.