makant.dk

Hvad Kan Vi Gøre For At Udlede Mindre CO2? Få Svaret Her

25. June 2021 Pexels.com

Vi hører om det konstant i medierne. Det ene og det andet udleder for meget CO2. Heldigvis er flere og flere dansker blevet bevidste om deres udledning af CO2 og flere prøver at gøre deres for at reducere det. Hvis du også ønsker at bidrage med reducereingen af CO2 så følg med her. I dette indlæg vil jeg komme med nogle idéer til hvordan du kan udlede mindre C02. Find svaret forneden. 

 1. Spis mindre kød
  Landbruget er nogle af de største synder af CO2 udledningen. Landbruget har det største påvirkning på miljølet. Der bliver fældet store naturområder for at gøre plads til farme, så vi kan producere flere dyr og føde til dyrene, bare så vi kan spise mere kød. Træerne er dem der nedkæmper CO2. 
 2. Skift til grøn energi
  Rigtige mange elselskaber tilbyder det allerede. Det kan have en positiv indflydelse på din elregning og har helt sikkert en god indflydelse på verden. 
 3. Nej tak til reklamer
  Hvis du er en af de mange der er begyndt med at læse tilbudsaviserne på nettet og ikke bruger de fysiske aviser. Så vil jeg anbefale dig til at få skaffet et Nej-tak-til-reklamer klistermærker, så der ikke bliver brugt ressourcer på noget, der bare ryger i skraldespanden. 
 4. Neutralisere det du ikke kan reducere
  Det vigtigste er at prøve at gøre noget ved det.